Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utrensning

 

 

tankar

blir till ord

blir till meningar

formas till poesi ibland

bara ord ibland

måste ut

ur mig

annars

blir jag

tokig




Fri vers av Jojo
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-04-27 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vfiktigt att få ur sig känslorna på ett eller annat sätt
Bra du beskriver \"våndan\"
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo