Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I frusen sjö

 

 

I en sjö av tårar

har hon frusit fast

trots solens strålar

ligger isen hård kring själen

kring det rum där det ligger lakan över möblerna

Någon släppte in vinden

och ett lakan har fallit av

Det hon trodde var glömt

har åter fått liv

och den vassa isen

skrapar mot väggarna i rummet

som hon trodde var glömt

Den vassa isen

den kalla, hårda isen

håller tårnarna kvar

fastfrusna

inlåsta




Fri vers av Jojo
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-04-27 11:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Helt ljuvlig dikt om hur lätt det är att bli ett \"igenfruset\" ghjärta och få isskorpa runt alla varma könslor- fast tanken var att bara isa ner de svåra tankarna
2007-05-13

  Leif Furstedt
Vacker, jordnära, gripande text.
2007-05-04

  Hans w-art Westlund VIP
symboliskt vackert skriven text
2007-04-30

    Bim
Det är nog så att det inte bara är skratt och blommor som är fint,-is sten och tårar kan bli just så här vackert som du fått fram i din text.
hälsn.Bim
2007-04-27

  Marreb
Ja, det är nästan mer smärtsamt när tårarna inte kommer ut, när de är fastfrusna. Vackert skrivet. Börjar dock få tro på att det går...
2007-04-27

  am
Vacket språk. Jag skulle gärna höra denhär uppläst.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo