Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukostinbjudan,

 

Har du inte fattat ännu?

Det jag vill är ju att få bjuda dig

på frukost.

nu ikväll.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-04-29 09:34



Bookmark and Share


    wilja
fräckt ;) men den frukostinbjudan ska du nog ändå linda in i en invitation om middag? bara ett tips... :)
2007-04-29

  Carl O Andersson
Det måste finnas dolda motiv bakom en sådan sen frukost. Finurligt skrivet
2007-04-29

  DanSan
***************************

BON APETIT . . . . Tugga varsamt
blir det lammkotlett?

***************************
2007-04-29

  devilsangel
Aaah! Sen kommer förrätten, sen middag...Mmmm
2007-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf