Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vägra lyssna på sin egen kropp. (Chôka enligt 5-7-5......).


Chôka nr. 2


Tröttheten knackar

på mitt medvetande nu,

kroppen tjuter ju

Nej nej jag vägrar !

En välregisserad dikt ?

Uthärdbar kanske ?

Bättre sitta än ligga

Informerade

är ni stackars läsare

från och med nu - tack

En mefistofelisk kamp

som leder till en

medioker lyriker




Bunden vers (Haiku) av legolas
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-29 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

legolas