Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är chokladkyssar i din säng

Kärlek är chokladkyssar i din säng
puss och kram på en äng
och att du ser mig i din fantasi
att din mun viskar poesi
kärlek är smek på mina bröst
och att lyssna på din sångröst
men även tafs i en hundbädd
att låta mig ligga där avklädd
kärlek är tunga mot tunga
och att strunta i att vi är unga
trots att det är svårt
och att sakna är hårt
överlever kärlek allt det där
jag lovar och jag svär
jag är inte så skör
även om jag kanske dör
kärlek är en svår grej
men den känns lättare med dig




Fri vers av ingentingflicka
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-01 12:29



Bookmark and Share


  verkligen
shit vad den träffade just nu.
men det gör ju ont.
du får det att verka så lätt.
att sakna är hårt.
du har rätt.
2007-05-02

  astranova
söt och med fart och fläkt. men jaga personligen tror jag skulle ha tyckt om den mer om den INTE hade varit på rim ... även om det är bra gjort.
2007-05-02

  ordterroristen
härlig :)
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka