Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLV dikt

Mögelost
Jag tycker inte om det
Det är grönt och gult och vitt







Fri vers av Valentin Bellman
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-04-30 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman