Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till koltrastens sång

 

 

När gullvivorna

avlöser vitsipporna

är det som allra vackrast

runt mitt hus

där jag strövar fritt

i daggvått gräs

och njuter av varm solnedgång




Fri vers av Jojo
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-04-30 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är få förunnat att uppleva denna skönhet nära in på sig. Lycko dig som inte bor mitt i stan...*L*
Fin dikt!
2007-04-30

  Per Rydberg
Fin stämningsfylld dikt!
2007-04-30

  Hans w-art Westlund VIP
min fyraåriga flicka plockar buketter med dessa blommor.. varje dag :)
2007-04-30

  thyra
Du ger bort underbara ord och en underbar känsla här. Vackert!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo