Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan, sökande och livets gilla gång.


Livet kilar vidare, jag måste följa med.

Solen sipprar sig in mellan mina silvriga persienner i aprilvädrets skiftande väderlek.

Jag sitter mitt i livet, eller i början av det. Framtiden breder ut sig som ett evinnerligt mysterium som bara väntar på min upptäckt.

Somliga saker är förutbestämda liksom den väntande förföriska balen, längtansfulla studenten och ett arbetskontrakt på ett sisådär ett år framöver därefter. Lite är bestämt men det är mycket jag ännu inte vet om min framtid.

Vill backa och gömma mig för det okända samtidigt kommer en penetrerande känsla inom mig fram, som innan varit gömd. Jag vill veta, se och uppleva.

Livet går vidare liksom allas liv gör. Det är som en evinnerlig stig att följa eller avvika ifrån. Antingen kan man följa med eller helt stanna upp men det hindrar då saker man hade kunnat få upptäcka om man vågat ta det där första steget.

Jag måste följa med och ta de där riskerna jag är så rädd för och njuta av det lilla förutbestämda som finns där.

Så fantastiskt det ändå är att vara människa, att ha privilegien till ett liv..utan ramar bara genom att följa sina innersta drömmar.

Lev idag:)




Fri vers av Sariz88
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-04-30 16:46



Bookmark and Share


  Maud Li
Andas framtidstro, förväntning och en gnutta bemästrad oro, med en ungdomlig charm. \"...utan ramar bara genom att följa sina innersta drömmar\" är så långt från ålderdomens desillusion man kan komma typ... ;)
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88