Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag...

... skrattar
jag festar jag super
jag ler jag pratar jag bjuder
jag dansar jag skriker jag röker
jag döljer.





Övriga genrer av L.S
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S