Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jobb in my ass

Det ska bli med sant nöje som jag presenterar min uppsägning
din min ska bli sen att glömma

Ha! så mycket du utnyttjat mig
jag har varit så äckligt lojal
mot dig och dig och alla där till
mot dina kunder med blonda lockar och blogg
på stureplan. se det är faktiskt inte så intressant
men oj så jag servat dem
idioter och du smörade
för deras reklam

det ska bli med sant nöje som jag presenterar min uppsägning
det kommer bli jobbigt när du inser
hur mycket jag gör
för dina behag
sopar plockar klipper städar ringer bokar
allt för att din bekvämlighet ska bli optimal
och vad fick jag fördet
med en slavlöv och utan semester

sänktes jag mot botten
destruktiv spiral
för dig för dig för dig
Det ska bli med sant nöje som jag presenterar min uppsägning




Fri vers av L.S
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-11 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S