Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta mig över bord, skjut mig eller bara låt mig röka en fet




”Juste Nathanell har flickvän nu, vad roligt för han”

Det kom som en klump i halsen, när vi satt där på Gotlandsfärjan på väg hem. Båten gungade på de stora vågorna och en resa på tre timmar hade precis börjat. Folk spydde runt omkring oss stora som små. Ungdomar som fortfarande var fulla och småbarn som lätt blir illamående. Folk stod böjda över papperskorgar i en oas av magsyror. Där satt vi med alkoholsmaken kvar i gomen, otvättat hår och en utmattat kropp när Sandra plötsligt kläcker ur sig kommentaren.
Jag sitter tyst och lägger ihop bitarna ett efter ett. ”två månader ska dom ha haft nu” och jag går tillbaka i tiden. Det var en månad efter att jag sov hos honom den där kvällen på min födelsedag. En månad efter att jag föll för honom och en månad efter att vi slutade höras. Jag trodde han tappat intresset och han trodde jag ångrade allt eftersom jag varit full. Ett stort missförstånd och nu var det försent. En månad senare träffade han henne.


Kan någon kasta mig över bord, skjuta mig eller bara låt mig röka en fet



















Fri vers av L.S
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 14:16



Bookmark and Share


    J.Brodin
Jag röker gärna en fet med dig.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S