Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av en trist dag


Jag kysser en anti snigel med lingon sylt på kinderna som lysser äppel.

Med stängda ögon själen hoppar bungy jump från tårarnas djup
I vilket kylan biter sanningens begrepp till en dans i solens ljus

Frihet

Ondhet

Fumlande

Olikheter








Och vem i helvete bryr sej om sånt ja ha knappast ja
Eller det kanske va så, fast inte i dag
Helvetet fryser snart till is så ja kan kanna ner, bränna finger topparna
Äta dom som varma pickels o vem i faan skulle bry sej om det ha ja inte va det jag i alla fall inte i dag

Men men jopp det sa man om tårarna från sista liket i stan
Men men han är jo död
Sant sant




Fri vers av Mr.painter
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-05-01 15:29



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
coooooooooooooool och super konstig i vanlig ordning!
:)
2007-05-17

  Emilia Berg
Även trista dagar kan ha något positivt. Ge inte upp kompis.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter