Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haft lite skrivtorka nu, men denna har växt i huvudet i flera dagar. Inspireration har jag fått från Laleh, tack för den!


Ord från en dotter

Tack, lilla mamma
För att jag fick
simma i din mage
För att du bar på mig,
trots att jag var ganska tung
och sparkades ibland

Tack, fina mamma
För att du födde mig
trots att jag skrek
och det säkert gjorde ont i dig,
jätteont

Tack, söta mamma
För att du uppfostrade mig
Lärde mig rätt, fel och kösystemet
Och höll mig i handen när vi
gick över gatan

För att du kramat mig,
uppmuntrat mig och
klippt mina naglar

Jag vill tacka dig, gullemamma
Så nu gör jag det

– Tack




Fri vers av Glitteringly
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 17:18



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Supersött, och ärligt! :D
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly