Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon säger liv


Dina ögon påminner mig om
de djupaste av hav
tycker mig se solens strålar
glittra i dem likt de gör över
över havets yta en vacker
sommardag

Jag kan också se livet speglas
ur din blick
bergens massiv
källornas klara vatten
stjärnorna på himlavalvet
månens silver skimrar
norrskenets vilda dans

Kärlekens eget språk
talar ur dina ögon
dina omfamningar
längtan
kärleksförklaringar
heta kyssar som dröjer sig kvar
Men jag ser också avsked
tårfyllda avsked där smärtan
tar tag i dig
Dina ögon säger liv





Fri vers av sunnanvind
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-01 19:05



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet om starka känslor och förmåga att se lite mer...
2007-12-10

  Lars Granlöf
Har du röntgensyn?
2007-05-02

    nudel
Härlig text,, som får en sakna allt det fina...
2007-05-02

    Maria Malm
Ögon som talar själens språk. Vackert.
2007-05-02

  Gawain
Ögon som lever, skimrar så hemlighetsfullt. Ibland talar de rakt ut både högre och tydligare än alla andra språk. Ingen kan ljuga med ögonen...
2007-05-01

  Havsjungfrun
Mycket fint..kram
2007-05-01

    JJ VIP
Som vanligt en dikt med djup beröring i den som läser, ibland är avsked en nödvändighet för fortsatt liv....Mvh. JJ.
2007-05-01

  issac.a.m
Du uttrycker dina känslor ,starka känslor i ett kärleksfull sätt
Berörande in på djupet.Otroligt Vackert....
Dina ögon säger liv..helt underbart...
2007-05-01

    wilja
vad dessa ögon säger är liv, med allt vad det innefattar. sorg, smärta, lycka och allt det vackra.
gillar dina verkligen dina liknelser med naturen. en mycket vacker dikt!
2007-05-01

  Leif Furstedt
En vacker dikt som visar ett seende i skrift och känsla i undertext. Himla vacker dikt
2007-05-01

  devilsangel
Tycker dikten är underbar, med ärliga, sanna känslor mellan två..
Slutraderna visar kärlekens sanna sidor...Starkt!!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind