Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens skörd

våren kommer med fart

solen stannar längre om dagarna

Jag sår mitt frö i grönsakslandet

Jag vattnar & ger den kärkek varje dag

Den gror & stiger mot skyarna

När sensommaren kommer skördar jag min frukt

Den ljuva söta smaken av smultron

kärleken känns i min mun

 

Detta är varje dag för mig

att vara älskad av dig




Fri vers av Maria Malmgren
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-02 01:12



Bookmark and Share


  Neal
Usch jag är ju svag för sånt här :)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren