Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Mina Drömmar Är Vi Fortfarande Tillsammans..

Tårarna rinner ner från mina ögon och jag känner min sorg jag vill inte leva du lovade att vi alltid ska vara ihop.
Jag älskar dig men du förstår inte, jag vill förklara varför..
Min kärlek går inte att förklara för att du finns för alltid i mitt hjärta.
Min kärlek till dig varar för alltid, även om du gör mig ledsen, då älskar jag dig med ett brustet hjärta.
Du har min sorg, mitt hjärta min själ..
Mina tårar du har för att jag älskar dig så mycket, vad har jag gjort som gör att jag förtjänar att bli sviken.
Av den ända killen jag någonsin älskat, du fick alt jag hade, min själ min oskuld och mitt hjärta, du fick mig att lämna alt jag höll kärt, mina vänner min familj.
Mitt hjärta älskar den som sårade mig som mest, jag har aldrig slutat att älska dig och kommer aldrig att göra det häller för i mina drömmar är vi fortfarande tillsammans..




Fri vers av Kixy
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-05-02 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy