Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är Mina Känslor Besvarade..!!??

Jag vill bara ha en kram av dig få vara nära dig, varje dag glider jag bara längre och längre bort från dig.
Jag vill inte det men jag känner hur jag långsamt försvinner bort från dig,
Jag vill att du ska älska mig men det värkar inte som det, jag försöker.
Men det är så svårt när jag är ledsen över att du inte älskar mig lika mycket som jag älskar dig.
För dig är jag ingenting, jag är osynlig. Alla gillar dig och du är lycklig men det finns dagar du bara sitter och tänker.
Jag vill veta vad du tänker på, jag vill trösta dig hålla om dig vara med dig. Trösta dig när du är ledsen.
Bara för ett ögonblick, att bara få vara med dig bara få hålla om dig.
Jag försöker men det är svårt, jag vill bara vara dig nära för bara ett ögonblick hade jag gjort vad som hälst för.
Jag älskar dig och jag vill veta om mina känslor för dig är besvarade..!!??




Fri vers av Kixy
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-05-02 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy