Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du vore mitt allt



Som du vore mitt allt min vän
stjärnorna på himlavalvet
skogarna sjöarna
trädens mäktiga kronor
stigarna som slingrar

Som om jag inte kände dig
vinterstormens yrande
sommarbrisens smek
jag vet vem du är
vad du känner inom dig

Som om jag inte förnimmer
dina famntag
osynliga för omvärlden
synliga för mig
jag vet
du är syret för mig




Fri vers av sunnanvind
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-05-03 00:09



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Superlativen flyger som änglar i horder i texten, vackert *L*
2007-05-03

    Maria Malm
Du använder ett mycket vackert språk om stor kärlek.
2007-05-03

  devilsangel
Mycket vackra, starka, lojala och äkta ord som du uttalar till denna någon mycket speciella...
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind