Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu ett försök till en haiku




Gränslöst(HAIKU)

 

 

Vid Havets Horisont

Väntar solens varma själ

Omfamnar morgonen




Bunden vers (Haiku) av Maria Malmgren
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-02 17:34



Bookmark and Share


  utstött
wow suveränt vacker!
2007-05-02

  Carlita
låter gränslöst vackert, fint skrivet!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren