Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu ett försök...


Nu är det äntligen vår!(HAIKU)

Gröna gräset gror

Vattnet porlar i bäcken

Solens första kyss




Bunden vers (Haiku) av Maria Malmgren
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-02 17:42



Bookmark and Share


  utstött
wow snacka om bra!
2007-05-02

    joje
vad sött och bra
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren