Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord; att slå mynt



vänligen observera storleken;
hur liten
och nätt den är

och hur man med några få och enkla
handgrepp kan fälla ihop
och placera den
på de trängsta av platser
och i de mest diskreta av utrymmen

notera även hur väldigt portabel
och otroligt lätt den är
för sin storlek



bestämmer ni er
för att införskaffa en idag
så blir er tillvaro aldrig
mer densamma

ring in och beställ med en gång
så får ni en extra enhet
och en instruktions-DVD på köpet

är ni dessutom bland de 100 första
som beställer resemodellen
deltar ni i utlottningen
av en kryssning utomlands














Övriga genrer av alfa VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-05-02 18:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
va fan!

riktigt roligt. i en hundraordare förväntas en överraskning i slutet.
snacka om att jag blev överaskad - och glad.

du är bra på dessa, din förra var suverän och denna var klart rolig.
2007-05-07

  Cris
kan vara i prinicp vad som helst.
du lyckas bra med att sätta griller i mitt huvud i alla fall och fundera på vad det skulle kunna vara.
eller så driver du bara med all reklam.
hur som helst gillar hur du lämnar det öppet..

(sen kan man ju tro vad som helst ;-)
2007-05-03

  Ulf Popeno
Alltså, nu var jag lite direkt. Jag tolkade som att du pratade om det monetära värdet - Myntet. Och då fick texten en rolig innebörd med instruktionsDVD och resemodell(euro?). :-)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén