Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Rädd för att leva” Filosofi

 

 

Var rädd

för att leva

så slipper du

uppleva.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-05-02 22:26



Bookmark and Share


  Anders P H
Sant.
Det finns något som kallas för \"upplevelseindustri\".
Det säger egentligen allt och lite till.
2007-05-06

  Carl O Andersson
Man kan ju också vända på det. Rädd för att uppleva - Undvik att leva.
Egentligen är det mycket få människor som lever idag. Det verkar snarare som om de förbereder sig på att leva i morgon.
2007-05-03

    wilja
ja! upplev livet.
2007-05-03

  Marit Ala
sant och bra
skrivet
2007-05-03

  utstött
wow snacka om bra!
2007-05-02

  devilsangel
Slipper man uppleva så slipper man ju samtidigt att leva...hm...
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf