Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännvärken

Jag saknar dig
allra mest
intensivt
nu
när du är här
tätt intill
när dina ögon
är som kvicksand
och värken bränner
för det känns så tydligt
att det inte är långt kvar




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-05-02 22:37



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Ja fyfan, den känns ända hit
Underbar titel till att börja med
Du får mig att spänna mig när jag läser
med dessa få rader och det är ett bra betyg
kan vara en väg till eller ifrån...
.. ja den öppnar verkligen dörrar för ytterligare tankar..
Gillas som fan, förutom versalerna som inleder varje rad...
Tack
/Åsa
2007-05-03

  utstött
wow snacka om att jag gillade den!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand