Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy happy gäsp

Happy happy smile
Happy happy feet

Ja ha kanske, men vem vill ha en fot som steppar utam musik
Stör min strumpa med osanningens magi

Happy happy gäsp
Happy happy feet

Vem vill ha en fot, ja vill jo ha två o helst strumpor till
Osteppade nya nike strumpor till den välkammade oljemålningen

Som osar terpentin i rasets stup
Djup i den kära foten feet feet


Feet for your rights




Fri vers av Mr.painter
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-05-03 09:01



Bookmark and Share


  AjBi
Hahahha... sådär kännar jag mig efter en hel natts målande och skapande... klockrent! Kul!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter