Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets Faror (haiku)

Vattnet guppar lungt

-Båtens storsegel får vind

-Plöstligt en stor haj




Bunden vers (Haiku) av Maria Malmgren
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-03 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Malmgren
Maria Malmgren