Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt


Ms

Vi fick aldrig en ärlig chans
att visa att du och jag fanns
för bråttom till ingemansland
önskar och ber jag kunde göra
mer än vad jag kan

En värld som ingen känner till
ett liv sittades alldeles för still
hård motvind i uppförsbacken
inga arbetsmyror tar sitt ansvar
mot resten i stacken

du är en hjältinna
du är min magiska syster
du är min hjältinna
du är vår magiska syster

Snälla, håll ut & var stark
ge ljuset en hård jävla spark
läs denna hyllning om dig
som kort kort speciellt
kärleksbrev från mig




Fri vers av J P
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-05-03 13:47



Bookmark and Share


  Carlita
du fortsätter leverera med bravur!
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P