Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seminariekärringar på tv, och jag.

Jag läser och pratar
liksom kärringarna på TV:s seminarieprogram i eftersändning
Men varför i helvete,
varför i helvete,
gör ingen nåt? Gör, alltså: agerar utanför språket!
Det är kontentan i en journalistik som borde vara,
och som inte lät det vara,
det som käftarna per automatik snacka och förklara!




Fri vers av Janjohan
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-05-03 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan