Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Dig...

Vill visa dig mitt land
mina vackra platser
där solen strålar

~ din kind~

Vill visa dig mina stränder
där havet är lugnt
och vågorna drar till sig

~ din hand~

Vill visa dig klipporna
där träd står vid sin sida
och fåglarna sjunger 

~ ditt namn~

Vill visa dig mitt land
mina vackra platser
där kärlek och vänskap

~ bor inom mig~




Fri vers av Lindizz
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-03 17:10



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart vacker, poetetiskt tilltalande, målar så fina bilder!
2008-02-03

  Patrick K
Underbart vacker! Bra skrivet!
2007-07-06

  Håkan Tendell
Väldigt vacker dikt!
2007-05-07

  nettizen
Vacker och lättsmält text. Gillas!
2007-05-05

  Rozhan
Vilken söt & hoppgivande text! Gillar hur du symboliserar natuens alla egenskaper och applicerar detta på människokroppen - blir på något sätt en lugn & skön stämmning samtidigt kopiöst tilltalande =)

Dunder!
2007-05-05

    Elin Sundström
Väldigt vackert diktat med hoppfullt ärlig känsla!
2007-05-04

  Söder
En mycket vacker dikt! Låter som väldigt fina platser...
2007-05-03

  devilsangel
Du vill visa allt ditt vackra, för någon som betyder mycket...Härligt
2007-05-03

    sunnanvind
Suck...Vackert...Applåder!
2007-05-03

  issac.a.m
underbart...
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz