Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Tanken av en Prinsessa


Tårarnas dans i ett jungfruregn till ljudet av hjärtats slag i en röd nyans av känsla

Livets oresande själsord

Tårarnas dans i ett jungfruregn

Vattenfalls musik spelar tonerna av hjärtats melodi



Om inte o du vill säga vad

Som finns i melodin ja älskar en melodi till dej

Hjärtat sjunger sonett till din melodi


I stjärnornas skimmer

Skimmret som vaktar dej

I himlen,jorden,helvetet universum överallt skimmret vakar


Lyser upp din väg tills tårarna följer melodin i djupet av dej själv

Sista slaget, slaget till takten av ett stilla skimmer regn

Kyssens blöta av tryck i det sista andetaget fångad i luftens vind

Avrundad i kupad hand, stängd av sinnet

Sista slaget taget




Fri vers av Mr.painter
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-05-03 17:16



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Du blir bättre och bättre kan inte säga mer.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter