Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i badkaret för jag saknar dig

Det droppar tårar i badkaret
ner i det lite för kalla vattnet
snart ligger jag nog och huttrar i tårar
och saltet i dem kommer svida i småsåren

Varför gör lycklig kärlek ont?

Kom hit nu
jag saknar dig
jag saknar dig
och jag saknar dig

Och vet du vad,
jag behöver dig




Fri vers av ingentingflicka
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 22:20



Bookmark and Share


  MinnaSofia
Åååå.... jag vet känslan.. det värker just nu i hela min bröstkorg även om jag inte har förlorat någon.... att sakna är så .. ont.
Men jag försöker vara lycklig över att ja känner känslan att få sakna någon.. då känns det lite varmare i bröstet =)
bra skrivet!!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka