Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik under hatten

Min askgråa hud
osar äcklig man
ett förvridet leende
blottar rester av gula tänder
mörk blick
stirrar hålögd, blodsprängd och svettig

Stripigt svart hår
ringlar som ormar
ner över axlar
som sluttar opålitligt

Mina böjda klor
greppar efter blålila vener
trevar in
mellan dina anorektiska revben

Nariga skitiga händer
besudlade allt de berörde
smekte som sandpapper
mot din oskuld

All min spelade kärlek
var maskerad avund
utvecklingsstörda känslofoster
aborterade för sent
kastade levande
blodiga
skrikande
i soptunnan




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-05-04 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand