Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av silvertråd

 

 

Våra ord

som stjärnor på himlen

 

Om korrespondansen syntes

på himlavalvet

skulle ett vackert spindelnät

skådas




Fri vers av Jojo
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-05-04 11:39



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Bara så enkel, tydlig och VACKER.
2007-05-04

  Marreb
Du skriver så skirt och vackert.
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo