Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gäss


ett par gäss flyger
nära det blekta havets
skummande vågor




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-04 16:28



Bookmark and Share


  wayward - taiga
en stor liten skrivelse

ett slags panorama
2007-08-01

    BetweenTheLines
så där enkelt och talande bara ,rakt av
2007-05-05

  Daniel_78 VIP
bara så.
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP