Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänner är bra att ha när det smärtar


Ett glas rött och Joe Cocker

Sitter i min soffa och umgås med mig själv
lyssnar på Joe Cocker My Father\'s Son

Ett glas rött av mitt favorit vin
tankarna vilar lugnt i huvudet

Musiken flödar mot mig jag njuter
fylls av en sällsam lycka

De sista dagarna har varit lite tunga
varför vet bara jag

Jag har kommit över krönet nu på
det som jag såg som ett skyhögt berg

Med goda vänner visande omsorg
kärlek i oändlighet

Sitter jag här och ser tillbaka
jag är inte ensam

Med den insikten är det lättare att
vara övertygad om att det fixar sig





Fri vers av sunnanvind
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 19:28



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Älskar Joe och vin...älskade din dikt! Ser hur du sjunker ner i dig själv och bara betraktar lugnt och allvarligt.
2007-05-13

  Lars Granlöf
Sänder dig en gyllene fjäder
för att lätta upp.
2007-05-06

  Håkan Tendell
Skön och hoppfull dikt!
2007-05-05

    JJ VIP
Ibland tar ledsnaden tag i en....och på någotvis släpper den ite förän man genomgått cyklen, bestigit berget, tagit sig igenom tunneln....man vill skynda, man vill springa, och ibland går det fuska sig ur det på så sätt, men ibland måste man igenom det...Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-05-04

    Maria Malm
Även om bergen känns höga och vägen svår, är man aldrig ensam..
2007-05-04

  issac.a.m
vackert...
2007-05-04

  Leif Furstedt
En vacker text om vänskapen och betydelsen...
2007-05-04

  devilsangel
Helt rätt!
Vilken skön text, kan känna lugnet inom dig..(eller är det vinet)
Härligt med vänner som finns där...no matter what! Dom ska vi ta vara på.
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind