Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett billigt hotell


Rum nummer 27.

Jag har just krupit ner mellan lakanen, de känns så sterila och kalla.

Ljusstrimmor i taket från bilar som kör förbi på gatan utanför.

Hör skratten från rummet bredvid, mummel lite prat och sedan
skratt igen.

Känner mig nyfiken på deras glädje.

Klockradion visar 23.50.

Det susar i ventilationen.

Tankarna far hit och dit, snart kommer han nog den lille med sitt paraply.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-05-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP