Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krax


korpar kraxade
bakom lärdomsstadens
skinande fasad




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-05-04 22:55



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Återigen en fullträff! Kontrasten krax - lärdom, behöver man säga nåt mer?
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP