Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pubertetens våndor eller vilse i pannkakan.


Det gör ont att bli vuxen

Vilse i livet snubblade du fram.

Hur ska det gå, hur ska det bli, sa man allmänt.

Nu med facit i hand vet både du och jag att resultatet blev bra.
Trots motgångar växte du dig stark.

Jag frågade; hur har du det nu?

Ditt svar; det gör ont att bli vuxen men det var det värt.






Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 589 gånger
Publicerad 2007-05-04 23:12



Bookmark and Share


    tytyty13
Tänkvärd för mig som tonåring...
2007-05-04

  utstött
insiktsfull text, vi förnekade oss själva och stängde av kontakten med våra känslor
2007-05-04

  ettjag
Den här skulle många ungdomar behöva läsa! Underbart, applåd !
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP