Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då när det eviga nuet är en slipprig tomatkärna


Tick tack tick tack nej tack NEJ

Tiden flyr
stup i ett
hela tiden
söndra oss i den
kvart över för sent
halv död
tick tack tick tack nej tack sluta
kom tillbaks!
atuls kcat jen kcat kcit kcat kcit
död vlah
tnes röf revö travk
ned i sso ardnös
tte i puts
rylf nedit




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-05-05 00:12



Bookmark and Share


  DaDakK
Koolt! Va tufft att se någon son leker med ordet i bild.
2007-05-06

  madinsane
nelag rä ud,
uj gaj etssiv ted nem!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand