Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns en morgondag


\"den stora skärselden allra mörkaste natt\"

Så många gånger jag trott, uppvaknandet var inom räckhåll
så många

"själens mörkaste natt"
jag vakat mig igenom för att nästa dag tro
att nu har jag gått igenom skärselden
så har det visat sig vara blott in försmak av
det slutgiltiga provet,

 "den stora skärselden allra mörkaste natt"


svartare än allt annat jag skådat

Med ljuset som nu kommit in i mitt liv
är jag övertygad om att

"den stora skärselden allra mörkaste natt"
är  passerad

övertygad om att ljuset från Andra Sidan
kommer att förtränga både skärseld och mörker


eftersom ljuset och kraften därifrån är starkare än allt annat

 

 




Fri vers av Nic
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-05 01:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka gripande rader!Ljuset efter ett stort mörker...enormt bra fångat!!!!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic