Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


hände


det hände innan
de förlorade själen

kvällstidningarna




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-05-05 11:54



Bookmark and Share


  Rachel Roth
det var mycket som hände då...
en riktig känga är denna!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP