Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken tar slut, och man inte kan se någon väg ut...


FÅNGE I BORTKASTAD TID.



Två själar möts och blir en.
Hmm...den stora kärleken.

Tiden går och en tillvänjning pågår.

Bortkastad tid...

En blind höna och en blind tupp
försöker panikartat gå över livets motorväg.

Bortkastad tid...

De kan inte längre skiljas åt trots,
att de vet att de hindrar varandra från att gå vidare.

Skratten och kärleken avtar och
ingenstans ser de några svar.

Det finns ingen utväg - de står båda skräckslgna
på motorvägen medans livet och tiden rusar och
kör över dem.

Bortkastad tid...

De förstår att kärleken förvandlats till ett
destruktivt beroende - hårda ord utväxlas.

Abstinensen kommer att bli fruktansvärt svår,
men de förstår, att de måste skiljas åt.

Bortkastad tid...

Vem kastar sig ut över avgrunden först ?
Kanske den som står kvar överlever då?

Nej, det blir nog inte så - de kan bara be
att någon kommer och knuffar dem över kanten

Kanske de båda överlever och det tragiska är
att när de ser tillbaka...så kommer bara ett mantra
att upprepas i deras sinne...

BORTKASTAD TID...




Fri vers av legolas
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-05-06 10:42



Bookmark and Share


    Bim
Bittert med tid som känns bortkastad,men jag känner väl igen...Hälsn.Bim
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

legolas