Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid vissa tillfällen kan man kanske ta in de många olika sidorna av något. Är allt eller?


PS

Papaver somniferum

Skör sinnlig skönhet
Kortlivad kramplösande kapselbärare

Mättad med medel för beroende
smärtslindring och njutning

Otaliga små fyllda frön inom
undersköna överlevaren
verkar för tidlös framgångsrik
fortplanting

Buren av moder jord
ståtlig mot skyar blå
dig själv nog

fyll mina sinnen
2007-05-05




Fri vers av Lena Renman
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-05-06 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman