Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom



Tänk så oförmögna de förmögna ändå är.

De kan handla vad de vill, men inte handla rätt.

De kan inte köpa att de inte kan köpa mig.

Deras rikedom är vad som gör dem fattiga.

Det värdefullaste är inte att vara full av värde.

Världens skatter är icke alltid världsliga.

© Boa Berg
2005-03-07
02:05




Fri vers av Boa Berg
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-03-07 02:10



Bookmark and Share


  pixter
snygg ordkonst med tänkvärt innehåll...
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg