Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord ur tomma intet


Ej fastställd. !

Livet passerar dig förbi snabbare än du tror.

En dag är allt borta och du är nedgrävd långt, långt ner.

Maskarna håller din ruttnande kropp sällskap.

När daggen fortfarande fuktar trädens blad är din tid förbi.




Övriga genrer av himlen.luktar.skit
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-05-06 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit