Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Val i livet är nog jobbigare än vad man gör det, men lik förbannat är de svårt.


Ung kvinna, liten vuxen, stor tjej och våren

Det är sol och våren står och bankar på dörren.

Naglarna växer och allt är ljust.

Varför skall ett val i livet kännas så in i bomben svårt?

Ett val om vilket jobb man skall välja...

Varför ska det här med att vara en ung kvinna, liten vuxen, stor tjej, vara så förbaskat svårt?

Varför kan ingen ta hand om mig och mina val?

Kan någon, du, komma med pekpinnen och bara bestämda vad som är "rätt" och så blev det bra, utan dåliga konsekvenser.


Nej, du, någon, kan inte det. Jag förstår det.


Skit och oro mitt framför våren som bankar på dörren och vill in.










Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-10 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit