Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i dessa dagar

Lyssnar på låtar som väcker massa känslor, går på gatan och vill bara skrika rätt ut.
Slänger mig på sängen och vill bara gråta tills tårarna tar slut.

Väntar på bussen och funderar på oss människor... Vad vi är och vad vi gör? Vad vi vill och vad som är meningen!?

Tänker mycket på Breivik dessa dagar, läser att han visar känslor, men åt "fel" saker, kan man det?

Känslor på fel sätt?

Han är en helt sjuk människa som gjort det han gjort, men visar han verkligen fel känslor? Hur kan en känsla vara fel?

Många tankar dessa dagar som sagt, behöver rensa mitt huvud och behöver gråta, men det går inte...

Ibland när man vill visa en känsla går det inte.

Konstigt egentligen!




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-04-23 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit