Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kan


Om jorden är en planet är du en vattenpöl.


Om vattnet innehåller fiskar är du en groda.


Om solen är ett brinnande klot är du en gnista.


Om människor kan tala är du en bokstav.


Om du kan höra är jag din viskning...




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 301 gånger
Publicerad 2011-01-09 14:08



Bookmark and Share


    Loffe
Om du är en poet så fyller jag 24 i februari. …Och det gör jag ju faktiskt. Vad blir kontentan? :P Tack för fina ord att läsa.

// Loffe
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit