Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kommer och går, men ibland vill man ha alla kvar.


allt är BLANKT

Man sitter och tänker, och tänker och tänker.
Jag kommer på saker jag vill göra med mig själv, med honom, efter jobbet, efter Norge. Låtar jag vill ladda ner, saker jag vill säga till en vän.

Jag tänker - Jag skriver ner allting när jag kommer hem, men ack - så makalöst värdelöst tänkt. Nu sitter jag här, och allt är BLANKT.

Helt svart.

Mina underbara tankar är borta! Tänk om man kunde locka fram dom igen, med hjälp av en godis ?




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-11-09 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit