Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns året som gått och möt ett nytt.


Nytt år i år också

Jag önskar er en god natt i natt!

Jag hoppas att ni håller era nyårslöften, de som man egentligen bara för stunden bestämmer sig för att hålla men som man redan nästa dag sviker och "glömmer bort".

Det sägs finnas en mening med nyår, att kunna starta om på nytt, ringa in det nya och ringa bort allt gammalt.
Varför?

Meningen var väl att det gångna året skulle varit bättre än året dessförinnan, då vi hade nyårslöften man skulle hålla och allt skulle bli så mycket bättre!

Hur kom det sig att vi misslyckades med våra löften? Eller höll du dom kanske? Grattis isåfall, du har lyckats!

Jag tycker att vi ska kunna blicka bakåt och vara stolta. Inte vilja glömma året som gått men istället välkomna det nya och minnas det gamla.

Det enda jag önskar och vill är att kunna uppleva ett nytt år fullt med nya överraskningar och vänner, men också fullt av minnen och gamla vänner. Ett år precis som alla andra, fast ändå inte alls samma!

Ge er en uppgift ni vill klara under året, visst, men starta helst igår.

Jag önskar er lycka till, minns året som gått och möt ett nytt.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit