Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

campingbussen

Bättrat lacken
spänt fläktremmen
satt fast batteriet

försäkringen fixad
besiktning i morgon
efter vinterns
avställning

sommaren nalkas




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:06



Bookmark and Share


    Erika H
sommaren i frihet, stanna när du vill och så vidare när det känns som dags

härligt!!!!
2007-05-08

  Cris
Ja , precis Lycka till på besiktningen..
2007-05-06

  Rachel Roth
Lycka till!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP